BatteryKing, Dé accu, batterij en lader specialist.

BatteryKing.nl
Dé nummer 1 Accu, Batterij en Lader specialist van Nederland en België

Thuiswinkel Waarborg BatteryKing    header customer service

Zoek op Model of Typenr.Uitgebreid zoeken

BatteryKing Outlet

Af en toe heeft BatteryKing een partij aanbieding. We kopen dan groot in, waardoor we hoge kortingen kunnen geven op de artikelen.


outlet banner

In deze rubriek staan de aanbiedingen die echt maar tijdelijk voor deze lage prijs beschikbaar zijn. OP = OP

Verzending door PostNL

Nederland Slechts € 2,95
Bestelingen boven 20,= GRATIS
Belgie Slechts € 4,95
Bestelingen boven 20,= GRATIS

 

NiCad / NICD  en NiMH Accu's 


Wat is het verschil tussen NiCad, NiMH en Lithium-ion batterijen

batterijen in laptops, camcorder en mobiele telefoons zijn meestal gemaakt met behulp van een van de drie accu-oplossingen: Nikkel Cadmium (Ni-Cd), nikkelmetaalhydride (Ni-MH) of Lithium Ion (Li-Ion) accu cel chemie.

NiCad en NiMH:
NiCad (Nikkel-Cadmium) batterijen zijn het best bekend als het type batterij dat het memory-effect heeft. Om deze batterijen efficiënt te werken, moet de accu voordat u deze oplaadt volledig ontladen. Als u  deze batterijen oplaad terwijl er nog stroom opgeslagen is in de cellen, zal uw batterij zelf resetten, en geeft nu enkel de hoeveelheid stroom opgeslagen van de laatste vulling. Veel elektrische tandenborstels, elektrisch gereedschap en andere consumptiegoederen maken nog steeds gebruik van NiCad batterij chemie. Als u apparaten met NiCd accu's heeft, kan je jezelf wat ergernis en geld besparen door het bij de hand hebben van een volledig opgeladen reservebatterij, en deze te plaatsen zodat u uw lege batterij kunt opladen. NiCad accu's zijn het minst duur om te produceren, maar vanwege de memory-effect probleem, worden deze soort batterijen langzaam afgebouwd en vervangen met andere verbeterde batterij materialen.

NiMH batterijen zijn minder gevoelig voor dit probleem en er dus minder onderhoud en conditionering vereist. Daarnaast kan er in NiMH-batterijen ongeveer twee keer zoveel energie als NiCd accu's worden opgeslagen zonder toevoeging van extra gewicht. NiMH-batterijen zijn ook milieuvriendelijker dan NiCd accu's omdat ze geen zware metalen (die ernstige milieu problemen opleveren) bevatten. Opmerking: Niet alle apparaten kunnen zowel NiCd-en NiMH-batterijen accepteren.

 
 
 

Betaalmogelijkheden:

Homepage Betaalmogelijkheden BatteryKing

Voor Uw Veiligheid

BatteryKing hecht veel waarde aan uw veiligheid. Onze webservers zijn voorzien van de nieuwste beveiligingstechnieken. Voor de zekerheid laten wij onze webservers dagelijks controleren door McAfee. Alleen dan bent u zeker dat uw gegevens veilig en vertrouwelijk worden behandeld.

Prijzen en BTW

Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.

Waarom BatteryKing?

BatteryKing.nl is dé specialist op het gebied van accu's en batterijen voor digitale camera's en videocamcorders.

Wij verkopen geen merkloze producten, zoals onze internet collega's doen, maar alléén bekende merken, dat merk je direct in kwaliteit.

Zeg eens zelf, waar krijg je tegenwoordig 3 jaar garantie op een accu?

Geen Verzendkosten

Alweer een BatteryKing pluspunt:

Om het bestellen via internet nog makkelijker en voordeliger te maken, versturen wij bestellingen boven de € 20,- geheel *GRATIS! via PostNL (normaal Nederland 2,95, Belgie 4,95)

Dit geldt voor alle producten, ongeacht de grootte en de hoeveelheden.

BatteryKing.nl verstuurt met:

PostNL Truck BatteryKing v2