BatteryKing, Dé accu, batterij en lader specialist.

BatteryKing.nl
Dé nummer 1 Accu, Batterij en Lader specialist van Nederland en België

Thuiswinkel Waarborg BatteryKing    header customer service

Zoek op Model of Typenr.Uitgebreid zoeken

BatteryKing Outlet

Af en toe heeft BatteryKing een partij aanbieding. We kopen dan groot in, waardoor we hoge kortingen kunnen geven op de artikelen.


outlet banner

In deze rubriek staan de aanbiedingen die echt maar tijdelijk voor deze lage prijs beschikbaar zijn. OP = OP

Verzending door PostNL

Nederland Slechts € 2,95
Bestelingen boven 20,= GRATIS
Belgie Slechts € 4,95
Bestelingen boven 20,= GRATIS

 

Win € 2000 of een van de Pluim bonnen van ten minste € 50,-

Je hebt meer lege batterijen in huis dan je denkt. Kijk maar eens in de keukenla... Heb je er 10? Lever ze in! Je kunt er iedere maand € 2000 aan reischeques en blauwe Pluimen van tenminste € 50,- mee winnen!

Zo werkt het
Doe 10 lege batterijen en een briefje met je naam, adres en telefoonnummer in een zakje. Lever dit in bij één van de duizenden inleverpunten. Elke maand worden er 51 prijswinnaars getrokken; 1 hoofdprijs van € 2000 aan reischeques en 50 blauwe Pluimen met een minimale waarde van € 50,-. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt!

Actievoorwaarden

Actievoorwaarden bij de inzamelcampagne "Batterij leeg? Lever ze in en WIN!"

 1. Een ieder van 16 jaar en ouder die woonachtig is in Nederland, kan aan de actie deelnemen door naam, adres, E-mail adres en telefoonnummer op een briefje te schrijven en dat samen met 10 lege batterijen in een zakje te doen en dit zakje in het inzamelmiddel bij een van de duizenden inleverpunten te deponeren. Inleverpunten zijn te vinden op de internetsite van Stibat: www.legebatterijen.nl, of bel gratis 0800 022 5001.
 2. Stibat is niet verantwoordelijk voor door deelnemers opgegeven onjuiste, onvolledige of onleesbare adresgegevens.
 3. Minderjarigen tot 16 jaar moeten bij deelname kunnen aantonen dat zij daarvoor toestemming van een ouder of voogd hebben.
 4. De actie loopt van 1 januari 2014 tot en met 31 december 2014.
 5. Prijzenpakket: elke maand één reischeque van € 2.000 en 50 blauwe Pluimen met een minimale waarde van € 50,-.
 6. De reischeques zijn 2 jaar geldig en kunnen worden besteed voor (gedeeltelijke) betaling van een reis uit het door TUI Nederland op de reischeque aangegeven reisaanbod bij alle reisbureaus die de vermelde merken verkopen. De reischeques zijn niet te gebruiken voor (gedeeltelijke) betaling van reizen die via internet worden geboekt. De reischeques zijn niet tegen contant geld te verzilveren. Verder gelden de voorwaarden zoals die op de reischeques staan vermeld.
 7. De blauwe Pluimen kunnen worden besteed op www.mijnpluim.nl. Op de Pluimen website staat een keur aan belevenissen en andere cadeaus met een minimale waarde van € 50,-.
 8. De eerste trekking, voor januari 2013, vindt plaats op 1 februari 2014, vervolgens op elke eerste werkdag van de volgende maand met een uitzondering voor december. De trekking voor december 2014 zal begin januari 2015 plaatsvinden.
 9. De trekking van de prijzen wordt verricht door Gerechtsdeurwaarderskantoor Jongejan Wisseborn uit Harderwijk.
 10. Alle winnaars krijgen op het door hen opgegeven Nederlandse postadres schriftelijk bericht en worden met naam en woonplaats bekend gemaakt op de website van Stibat.
 11. De naam en woonplaats van de prijswinnaars, alsmede foto's van de prijsuitreiking kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden.
 12. De eventueel verschuldigde kansspelbelasting wordt door Stibat voldaan.
 13. Stibat aanvaardt geen aansprakelijkheid indien de actie wegens wettelijke bepalingen geheel of gedeeltelijk dient te worden gewijzigd.
 14. Organisator: Stichting Batterijen (Stibat), Postbus 719, 2700 AS Zoetermeer, telefoon 0800 022 5001, internetsite: www.legebatterijen.nl. Zij handelt in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen. Medewerkers van Stibat en van het Gerechtsdeurwaarders-kantoor Jongejan Wisseborn in Harderwijk zijn van deelname uitgesloten.
 15. Eventuele klachten over deze inzamelactie kunnen uitsluitend schriftelijk worden ingediend bij Stibat, Postbus 719, 2700 AS Zoetermeer.
 16. Door deel te nemen, stemt een persoon in met bovenstaande voorwaarden.

Hoe je mee kunt doen lees je op www.legebatterijen.nl.

 
 
 

Betaalmogelijkheden:

Homepage Betaalmogelijkheden BatteryKing

Voor Uw Veiligheid

BatteryKing hecht veel waarde aan uw veiligheid. Onze webservers zijn voorzien van de nieuwste beveiligingstechnieken. Voor de zekerheid laten wij onze webservers dagelijks controleren door McAfee. Alleen dan bent u zeker dat uw gegevens veilig en vertrouwelijk worden behandeld.

Prijzen en BTW

Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.

Waarom BatteryKing?

BatteryKing.nl is dé specialist op het gebied van accu's en batterijen voor digitale camera's en videocamcorders.

Wij verkopen geen merkloze producten, zoals onze internet collega's doen, maar alléén bekende merken, dat merk je direct in kwaliteit.

Zeg eens zelf, waar krijg je tegenwoordig 3 jaar garantie op een accu?

Geen Verzendkosten

Alweer een BatteryKing pluspunt:

Om het bestellen via internet nog makkelijker en voordeliger te maken, versturen wij bestellingen boven de € 20,- geheel *GRATIS! via PostNL (normaal Nederland 2,95, Belgie 4,95)

Dit geldt voor alle producten, ongeacht de grootte en de hoeveelheden.

BatteryKing.nl verstuurt met:

PostNL Truck BatteryKing v2