12TrackIT Analytics

nl Tel: 0318 - 210 110 | Ma-Vr 09:00 - 21:00 uur | info@batteryking.nl

thuiswinkel waarborg logo batteryking

0
0
Gratis verzending vanaf €30,-
Voor 23:00 besteld, morgen in huis!
100% Tevredenheidsgarantie
 • BatteryKing.nl
  E-Commerce Centrum A12 - Unit 6
  Einsteinstraat 22R
  3902 HN Veenendaal
  Nederland
 • Klantenservice:
  Ma - Vr | 09:00 - 21:00 uur

 • nl0318 - 210 110
 • info@batteryking.nl

5 Zekerheden

van BatteryKing
 • Gratis verzending vanaf €30,-
 • Solide verpakt
 • 100% kwaliteitsgarantie
 • Veilig betalen
 • Niet goed = geld terug

Algemene informatie

Garantie wil zeggen dat u gedurende de garantietermijn van uw leverancier mag verwachten dat zij in staat voor de kwaliteit en het juist functioneren van het bij BatteryKing bestelde artikel. Bij een defect product of het claimen van garantie kunt u te allen tijde bij ons terecht. Neem wel altijd eerst even contact op met onze klantenservice. Vaak kunnen problemen namelijk ook telefonisch voor u opgelost worden. U kunt ons bereiken op werkdagen van 09:00 uur tot 21:00 uur op telefoonnummer NL 0318-210 110.

Wettelijke garantie

U heeft recht op een product van goede kwaliteit. U moet het product een bepaalde tijd op een normale manier kunnen gebruiken. Wat u van een product kunt verwachten hangt onder andere af van het product zelf, het apparaat waarvoor u het product gebruikt en hetgeen vermeld wordt op onze website.

Alle artikelen die wij aanbieden zijn gemaakt van goed materiaal en hebben een goede kwaliteit. Blijkt het product niet aan de eisen te voldoen, dan kunt u aanspraak maken op onze garantie. Andere problemen zoals bijvoorbeeld slijtage of buitengewoon gebruik vallen buiten de garantie. Verkeerd gebruik van de bestelde goederen waardoor schade is ontstaan in een ander dan bij BatteryKing aangeschaft apparaat valt ook niet binnen de garantie. Bel bij een defect altijd met onze klantenservice, op telefoonnummer NL 0318-210 110.

Naast de wettelijke garantie geven wij standaard 24 maanden garantie op al onze BatteryKing producten. De meeste producten die wij verkopen hebben een veel langere fabrieksgarantie. De garantietermijn hangt af van het merk en het soort product. Gaat uw product binnen de fabrieksgarantie defect, dan helpen wij u graag bij het claimen van de garantie. Garantievoorwaarden op Jupio producten kunt u vinden op de website van Jupio: Garantievoorwaarden Jupio producten. De garantie geldt alleen voor de door BatteryKing geleverde producten.

Bepaalde fabrikanten verlenen directe service aan eindgebruikers. Wij adviseren u om hier gebruik van te maken, aangezien dit de afhandeling aanzienlijk kan versnellen. Wanneer u gebruik kunt maken van de directe service van een fabrikant dan staat dit doorgaans vermeld op de verpakking van het product of op het product zelf.

Heeft u een defect product ontvangen of gaat deze binnen de garantietermijn defect, kijk dan onder retourneren of ruilen, voor een duidelijke uitleg over wat u kunt doen. 

Aanbiedingen

Nieuwsbrief

Mis geen acties meer met de BatteryKing voordeelmail!

Blijf op de hoogte van de nieuwste producten, leukste aanbiedingen en speciale kortingscode acties.

Ontvang direct een kortingscode t.w.v. 5% in uw mailbox.
Deze kortingscode is geldig op ons gehele assortiment.

HP
Jupio
Duracell
Utracell
GP
Panasonic
Transcend
Saft
Ansmann
Rayovac